Ons

Ad Noyen Special Shoes is een echt familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam. In 1976 opende Ad samen met zijn vrouw Margreet het filiaal in de Zeilstraat Amsterdam Oud-Zuid. De dochters Liesbeth en Caroline zijn werkzaam in de zaak en hebben net zoveel passie voor schoenen als hun vader. Daarom wordt het stokje ook overgedragen aan beide dochters.

Liesbeth richt zich op het filiaal in de Zeilstraat Amsterdam. Heeft u smalle of brede voeten? Heeft u podologische zolen, zoekt u mooie en leuke schoenen die ook comfortabel zijn? Wij helpen u graag. Wij verkopen dames- en herenschoenen in verschillende wijdtematen (van C tot M).

Caroline staat in het filiaal in Winkelhof Leiderdorp. In dit filiaal verkopen wij schoenen voor het hele gezin. Naast mode- en comfortschoenen, verkopen wij daar ook kinderschoenen. Wij beginnen al met de schoenen vanaf de eerste stapjes. Wij meten de voetjes altijd op, zo weten wij dat de schoen de juiste maat is.

Het is voor ons niet alleen belangrijk dat de schoen goed past, maar ook dat het een leuk en modieus model is. Daarom bezoeken wij allerlei beurzen om ook voor de mensen met voetproblemen leuke schoenen te vinden.

Wilt u meer informatie over onze winkels en over de merken die wij verkopen, klik dan op winkels voor de openingstijden en routebeschrijvingen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties.

Graag tot ziens in één  van onze filialen.